Route

Met de auto

Vanaf de A 4

Neem afslag Zoeterwoude Dorp/Leiden (afslag 7). Aan het einde van de afslag slaat u linksaf de N 206 op richting Leiden (Europaweg). Nadat u over brug over de Vliet heen bent, arriveert u op het Lammenschansplein. U gaat vervolgens de eerste weg rechtsaf de Kanaalweg op en rechts van u ligt het water. Na een kleine kilometer ligt het Kanaalpark links van u en gaat u linksaf het Kanaalpark op. Het gebouw Dé Plek staat op de hoek Kanaalweg/Kanaalpark. Gratis parkeren voor –en achter het gebouw bij de bordjes “bezoekers Dé Plek”. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte bij de piano en wij halen u op.

Vanaf de A 44

Neem afslag 8 naar de Ir. G. Tjalmaweg/N206 richting Leiden. Volg deze weg tot aan het Lammerschansplein. Op het plein houdt u links aan (richting Centrum) maar ga direct de eerste weg rechts de Kanaalweg op. Rechts van u ligt het water. Na een kleine kilometer ligt het Kanaalpark links van u en gaat u linksaf het Kanaalpark op. Het gebouw Dé Plek staat op de hoek Kanaalweg/Kanaalpark. Gratis parkeren voor –en achter het gebouw bij de bordjes “bezoekers Dé Plek”. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte bij de piano en wij halen u op.

Openbaar Vervoer

Station Leiden- Lammerschans: u komt de trap af en gaat naar links (onder het spoor door) en steekt tussen de gebouwen door naar het Kanaalpark. Gebouw Dé Plek ligt na een vier minuten lopen rechts van u; tegenover Frame Offices.