Boom Legal

Button Down

U bevindt zich op de pagina:

Tarieven

Honorarium


Het honorarium bedraagt voor particulieren € 225,– per uur excl. 21 % BTW. Voor zakelijke cliënten bedraagt het uurtarief € 275,- per uur excl. 21 % BTW. In bijzondere gevallen kan Boom Legal een ander uurtarief hanteren, bijvoorbeeld bij een spoedeisende zaak.

Procedure verschotten


Naast het honorarium zijn in een civiele procedure verschotten verschuldigd, zoals griffierecht en kosten voor leges.

Voorschot


In alle zaken brengt Boom Legal een voorschot in rekening. Dit voorschot wordt verrekend bij de laatste nota.

Prodeo


Boom Legal staat ook, indien de praktijk het toelaat, mensen bij die in aanmerking komen voor een zogeheten “toevoeging” oftewel “prodeo” rechtsbijstand.

Raad voor de Rechtsbijstand


Een aanvraag wordt ingediend door Boom Legal. De Raad voor de Rechtsbijstand beoordeelt de aanvraag en toetst daarbij de hoogte van uw inkomen en de omvang van uw vermogen. Voor meer informatie over de voorwaarden voor het verkrijgen van een toevoeging verwijzen wij u naar www.rvr.org.

Derdengeld


Boom Legal kan geen derdengelden ontvangen en heeft geen Stichting Derdengelden ter beschikking.

Wat wat kan Boom Legal voor u doen?


Boom Legal behandelt grote en kleine strafzaken. Of het nu gaat om bijstand tijdens een politieverhoor, onderhandelingen met het Openbaar Ministerie of tijdens een zitting, u kunt bij Boom Legal terecht voor een gespecialiseerde advocaat.

In het jeugdrecht gaat het om het beschermen van de belangen van de jeugdige. Een kind kan onder toezicht worden gesteld, uit huis worden geplaatst. Ook kan er sprake zijn van een gezagsbeëindigende maatregel, waardoor de ouders geen beslissingen meer over hun kind kunnen nemen. Boom Legal staat jeugdigen bij maar ook hun ouders/verzorgers.

Boom Legal staat particulieren, organisaties en werkenden op het terrein van ouderenzorg en geestelijke gezondsheidszorg bij. Een speciale plek neemt het patiëntrecht in en dan specifiek het psychiatrisch patiënten recht (Wet Verplichte GGZ en Wet Zorg en dwang)

Een advocaat – mediator begeleidt partijen in het proces van uit elkaar gaan en sluit een geslaagde mediation af met een convenant waarin uw afspraken staan. De advocaat – mediator informeert u inhoudelijk, zodat u weloverwogen en geinformeerd tot overeenstemming kunt komen.

U kunt in aanraking komen met het familierecht indien u bijvoorbeeld gaat scheiden, de alimentatie berekend dient te worden of een geschil heeft met uw ex-partner over de kinderen, bijvoorbeeld over de inhoud van het ouderschapsplan. Ook kan het zijn dat u uw biologisch kind wilt erkennen maar de andere ouder hier geen toestemming voor geeft.

Met veel werk -en levenservaring in de rugzak wordt Boom Legal regelmatig gevraagd voor een second opinion of een sparsessie.

Contact

Mr van den Hoogen heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de rechtsgebieden Strafrecht, Psychiatrisch patientenrecht en Personen- en Familierecht, geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Person_pin_circle

Adres


Kanaalpark 157,
2321 JW Leiden
Call

Telefoon


071 - 516 36 44
Schedule

Openingstijden


Ma-Vr: 8:30 – 17:30
Menu
Algemene Voorwaarden Kantoorklachtregeling Links Privacy statement

© Copyright Boom Legal

Website is gemaakt door Gideon Dijkhuis