Boom Legal

Button Down

U bevindt zich op de pagina:

Advocaat

Podcast

Er is een podcast gemaakt over het werk van Danielle als jeugdrechtadvocaat. Beluister nu!


Beluister podcast

LinkedIn

Volg mij op LinkedIn!
Klik op onderstaande knop om naar LinkedIn te gaan.


Ga naar LinkedIn

Boom Legal werkt deskundig, bevlogen èn strategisch!

Danielle G.M. van den Hoogen

  • Werkt als advocaat sinds 1997
  • Werkt sinds 2008 als advocaat-mediator
  • Is sinds 2022 plaatsvervangend lid Raad van Discipline te Den Haag
  • Is sinds 2004 plaatsvervangend strafrechter (rechtbank Noord-Holland)
  • Is sinds 2019 gespreksleider intervisiebijeenkomsten voor advocaten en sinds 2022 peer reviewer voor advocaten
  • Is sinds 2020 vice voorzitter van klachtencommissie van Jeugdstem (voormalig AKJ)
  • Heeft in 1994 de Hotel Management School Leeuwarden afgerond

Wat wat kan Boom Legal voor u doen?


Boom Legal behandelt grote en kleine strafzaken. Of het nu gaat om bijstand tijdens een politieverhoor, onderhandelingen met het Openbaar Ministerie of tijdens een zitting, u kunt bij Boom Legal terecht voor een gespecialiseerde advocaat.

In het jeugdrecht gaat het om het beschermen van de belangen van de jeugdige. Een kind kan onder toezicht worden gesteld, uit huis worden geplaatst. Ook kan er sprake zijn van een gezagsbeëindigende maatregel, waardoor de ouders geen beslissingen meer over hun kind kunnen nemen. Boom Legal staat jeugdigen bij maar ook hun ouders/verzorgers.

Boom Legal staat particulieren, organisaties en werkenden op het terrein van ouderenzorg en geestelijke gezondsheidszorg bij. Een speciale plek neemt het patiëntrecht in en dan specifiek het psychiatrisch patiënten recht (Wet Verplichte GGZ en Wet Zorg en dwang)

Een advocaat – mediator begeleidt partijen in het proces van uit elkaar gaan en sluit een geslaagde mediation af met een convenant waarin uw afspraken staan. De advocaat – mediator informeert u inhoudelijk, zodat u weloverwogen en geinformeerd tot overeenstemming kunt komen.

U kunt in aanraking komen met het familierecht indien u bijvoorbeeld gaat scheiden, de alimentatie berekend dient te worden of een geschil heeft met uw ex-partner over de kinderen, bijvoorbeeld over de inhoud van het ouderschapsplan. Ook kan het zijn dat u uw biologisch kind wilt erkennen maar de andere ouder hier geen toestemming voor geeft.

Met veel werk -en levenservaring in de rugzak wordt Boom Legal regelmatig gevraagd voor een second opinion of een sparsessie.

Contact

Mr van den Hoogen heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de rechtsgebieden Strafrecht, Psychiatrisch patientenrecht en Personen- en Familierecht, geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Person_pin_circle

Adres


Kanaalpark 157,
2321 JW Leiden
Call

Telefoon


071 - 516 36 44
Schedule

Openingstijden


Ma-Vr: 8:30 – 17:30
Menu
Algemene Voorwaarden Kantoorklachtregeling Links Privacy statement

© Copyright Boom Legal

Website is gemaakt door Gideon Dijkhuis